geregistreerd op:

21 March 2011

Quote
Sinds enkele maanden ( bijna een jaar) heb ik last van roos rode bultjes achteraan de tong en het gevoel dat ik slijmen en een brok in de keel heb. Hebben deze iets met elkaar te maken? Heb er geen pijn van en slikken gaat nog makkelijk maar het gevoel dat ik een brok in mijn keel heb is wel vrij lastig. Heb vooral schrik voor 1 of andere kanker :s

Mvg
Dohnut

geregistreerd op:

23 March 2011

Quote
Ik heb niet de rode bultjes die Dohnut beschrijft maar wel het gevoel van slijm en een brok in mijn keel, soort continu idee van een 'kikker in je keel', erg irritant.
Ben ook benieuwd of iemand een idee waardoor dit zou kunnen komen.

geregistreerd op:

3 April 2011

Quote
Ik heb het volgende gevonden:
ECHINA Mondspray 10 ml

Te gebruiken bij:
Ongemakken en klachten van mond- en keelholte, zoals:
Aften, angina, koortslip, bloedend tandvlees, ontstekingen mond- en keelholte, slechte adem, tand- en kiespijn en ontstoken mondhoeken.

Echina mondspray is dubbel actief en heeft de volgende eigenschappen:
Bacteriedodend, ontsmettend, pijnstillend, antiviraal en is tegelijk
een natuurlijke antibioticum om de weerstand te verhogen.
Omschrijving Je mond is best wel een kwetsbaar orgaan. Dit is de grootste opening in je lichaam en is dus gemakkelijk toegankelijk voor allerlei ongunstige virussen en bacteriën. Er kunnen dan ook heel wat problemen optreden in de mond- en keelholte. Denk maar een aften, angina, tongblaasjes, koortslip, bloedend tandvlees, slechte adem, pijnlijke tong, ontstoken mondhoeken en ontstekingen van de mond en keelholte. Natuurlijk poetst iedereen twee keer per dag de tanden. Maar om de mond- en keelholte gezond te houden, is het verstandig om dagelijks ook Echina mondspray te gebruiken.

Houdt in en om de mond gezond
Om minder vatbaar te zijn voor allerlei invloeden van buitenaf, is een goede mondhygiëne van groot belang. Echina mondspray bevat Echinacea, pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Deze combinatie van etherische oliën verfrissen de mond en zijn verlichtend bij uiteenlopende klachten in en om de mond en in de keelholte. Echina mondspray zuivert de mondholte, stimuleert het immuunsysteem en houdt het tandvlees in een goede conditie. Het helpt bij de verzorging van lipblaasjes en rode of witte plekjes in de mondholte.

www.wellnessessential.nl, (gezondheid aanklikken)

Succes!

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Aften, Kanker, Kiespijn, Koortslip, Pijn, Roos, Slechte adem

Onderwerpen in dit topic

Aften, Kanker, Kiespijn, Koortslip, Pijn, Roos, Slechte adem

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl