geregistreerd op:

12 December 2009

Quote
Hallo

Ik ben 16 jaar, ik heb nog nooit gevreeen. Wel heb ik gemasturbeerd. Toch is het vreemde dat er vaak niks uit komt. En als er iets uit komt is het een hele dikke klodder sperma. Hooguit 1 druppeltje. Maar wel heel dik.

Ik ben op mijn 14de ge-opereert aan mijn blindedarm. Zou dit misschien kunnen tegenwerken?

Mvg, Daniel

geregistreerd op:

12 November 2007

Quote
Daniel, maak je niet meteen zorgen. Als je veel sperma produceert of een aantal dagen geen orgasme hebt gehad, kan het zijn dat de sperma redelijk dik is. Als er niets uit komt, kan het zijn omdat de sperma te dik is en dan kan het zijn dat je het niet naar buiten gestuwd krijgt. In dit geval kan de sperma gewoon blijven waar het is, of een andere weg volgen, naar de blaas dus. Komt het is je blaas terecht, dan zal je daar niets van merken tijdens het plassen hoor. Dit alles is volkomen normaal. Probeer het volgende eens, als je mastrubeert, doe dit dan rustig en probeer je orgasme uit te stellen. Hoe langer je mastrubeert, hoe meer prostaatvocht zich zal mengen met de sperma, en dus hoe vloeibaarder het zal worden. Je zal zien, als je dan tot een hoogtepunt komt, dat er een merkbaar verschil zal zijn.

succes.

geregistreerd op:

3 October 2007

Quote
Een blinde darm operatie heeft geen invloed op het sperma.
Als je vaak masturbeert kan het zijn dat je sperma minder is en dikker is. Geen probleem. Snel masterberen kan dit ook tengevolge hebben. Neem eens de tijd, of wacht eens wat dagen, je zult zien dat het dan anders uitziet. Rustig masterberen, je geilheid opvoeren en probeer zo laat mogelijk klaar te komen. Je zult zien dat je meer sperma maakt en vloeibaarder. Als je goed geil bent maak je waarschijnlijk ook voorvocht. Ook dit maakt alles meer vloeibaar.
Probeer het eens. Ben benieuwd naar je antwoord.

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Onderwerpen in dit topic

Hoogtepunt, Orgasme

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl