_46

geregistreerd op:

3 August 2009

Quote

geregistreerd op:

23 January 2009

Quote
Hallo allemaal,

Ik ben nu al bijna een maand verkouden en het lijkt ook maar niet beter te worden. Het begon met een gewone verkoudheid, toen kreeg ik bronchitis en nu ben ik nog steeds ontzettend moe, duizelig, slap, heb ik loodzware armen en een gevoelige borst en rug. Ik heb een pufje gehad voor m\'n bronchitis en dat leek wel te helpen, maar nu zit het weer net zo vast als voorheen en dat terwijl ik het pufje nog steeds gebruik. Ik ben nogal een hypochonder helaas... De laatste twee avonden zweet ik ook behoorlijk \'s nachts en ik word \'s ochtends ronduit beroerd wakker. Ik ben niet extreem slaap-moe, maar gewoon futloos. Ook voelt het alsof m\\\'n hoofd helemaal vol zit...
Ik eet overigens wel goed, want heb gewoon honger enz.

Herkent iemand dit of moet ik gewoon goed uitzieken? Ik vind een maand namelijk wel erg lang voor dit soort klachten...

Alvast bedankt,
Leentje

geregistreerd op:

26 March 2004

Quote
beste leentje,

ik heb precies dezelfde symptomen als jij! Ik heb alleen geen bronchitis gehad, maar heb een zware blaasontsteking gehad met daarbij dus een antibiotica kuur.
Ik heb naast de vermoeidheid, zweten tijdens het slapen, zware armen (en benen), drukkende borst, futloosheid etc ook dat ik 's nachts zo ongelooflijk veel droom dat ik doodmoe wakker word, ook al heb ik soms wel 10u geslapen!
Zou ook graag weten wat ik hieraan kan doen?
Hoop op reacties!!!

groetjes

geregistreerd op:

3 January 2008

Quote
Hallo Leentje
Ik had het zelf kunnen typen ik heb ook een AB kuur gehad hielp niet toen en stoot prednison dat heeft beter geholpen maar ik voel me na 3 weken nog niet helemaal top .
Ik moest de puffer verdubbelen misschien heb je hier iets aan heel veel beterschap .
carla

geregistreerd op:

19 May 2008

Quote
Hoi,
Dit is gewoon griep. Helaas duurt het heel lang voor het over is. Als je je zo onzeker voelt, ga dan gewoon even langs de huisarts. De symptomen kunnen soms wel iets verlicht worden.
Helaas zijn er geen medicijnen om een griepvirus te doden, zoals een AB bij een bacterie.
Gewoon uitzieken, niet te veel doen (zorgen dat je niet te moe wordt) en stomen. Dat kan soms helpen om het slijm in de bovenste luchtwegen wat los te weken. En dan maar flink er op los hoesten.
Beterschap iedereen!

Nienke

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Blaasontsteking, Verkoudheid, Griep, Verkoudheid, Vermoeidheid

Onderwerpen in dit topic

Blaasontsteking, Bronchitis, Griep, Verkouden, Verkoudheid, Vermoeidheid, Zweten

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl