geregistreerd op:

26 June 2005

Quote
Al een tijdje heb ik last van een pijnlijke schouder. Het is niet superpijnlijk en het is vooral bij bepaalde bewegingen of er op liggen. Het straalt een beetje uit naar mijn hele arm ( meer een zwaar gevoel ) Er zit geen zweliing dus waarschijnlijk kan het geen slijmbeursontsteking zijn. Ik ben geen fanatiek sporter en werk niet ( met computer ) dus daar zal het ook niet aan liggen.
Herkent iemand dit ?

geregistreerd op:

20 January 2004

Quote
Hi,

Het klinkt alsof er een spier of zenuw beknelt zit. ik zal even bij de huisarts een verwijsbreifje voor de fysiotherapeut halen.

Sterkte,
Blondsteenbokje

geregistreerd op:

14 July 2005

Quote
Hai,
ik loop eigelijk al een hele tijs ook met pijn in schouder en arm.
het begon bij mij met mijn linker wijsvinger sinds dien doet mijn hele linker arm zeer(zwaar bekneld gevoel) ook mijn nek en hoofd zijn erg tot zeer pijnlijk.
De huisarts stuurde me door naar een neuroloog daar is een onderzoek naar het tunnel syndroom gedaan.
daar kwam niks uit, toen ik 2 weken later bij de neuroloog kwam met de mededeling dat nu ook mijn linker been zwaar en zeer pijnlijk aanvoelt en mijn tenen tintelen vertrouwde hij het niet meer en heeft me door de mri scan laten halen.
heb een scan van schedel hersenen en nekwervel gehad. de uitslag krijg ik morgen. Het voelt als een zenuw beknelling maar aan de andere kant ben ik erg bang voor een bloeding in mijn hoofd ed.

Hopelijk vinden ze wel wat op de foto`s want ik wordt dagelijks gek van de pijn.
groetjes

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Bloeding, Pijn, Slijmbeursontsteking

Onderwerpen in dit topic

Bloeding, Nek, Pijn, Schouder, Slijmbeursontsteking

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl