Misselijk, duizelig, wazig zien, tintelende vingers en slapeloosheid :S

geregistreerd op:

7 June 2005

Quote
Hallo,

Ik heb de laatste tijd erg veel last van slapeloosheid gepaard met sinds kort tintelende vingers wat uit mijn elleboog lijkt te komen. Daar heb ik niet altijd last van. Ik ben ook vaak duizelig en krijg dan een beetje een warm gevoel net alsof ik hoge koorts heb met tintelingen op het hoofd en af en toe braak neigingen. Als ik duizelig word dan ga ik soms ook wazig zien. Ondanks dat ik slecht slaap ben ik de ene keer heel erg fit en de andere keer weer helemaal open uitgeput. Kan me tijdens die periodes ook moeilijk consenteren. Iemand enig idee? Ik vind het zelf moeilijk om hiermee naar de dokter te gaan aangezien ik al een aantal jaren niet geweest ben en het voor mezelf heel raar overkomt omdat het van alles wat is.

Alvast bedankt,
Groeten,
Tomas

geregistreerd op:

4 November 2003

Quote
Hallo,
Als ik zie wat je aan symptomen hebt zou ik zeggen dat je vitamine B12
tekort komt! Koop nou niet meteen goedkope pillen, maar haal op zijn minst
goede gelcapsules, want je wilt tenslotte dat je lichaam er wat van opneemt.
Het kan echter zijn dat je (bijv. door medicijngebruik) geen B12 op kunt nemen.
In dat geval kun je wel resultaat boeken met sprayvitaminen!
Wil je daar meer van weten neem dan maar kontakt met mij op. (sprayvitaminen zijn n.l. niet in de winkel te koop!)
Ik hoop dat je hier wat mee kunt.
groetjes, Ellen.
Hal

geregistreerd op:

11 August 2004

Quote
Beste Tomas,

Wat je beschrijft lijkt veel op hyperventielatie.Wat speelt er zoal in je leven?Want je slaapprobleem is een signaal.Heb je problemen op je werk,in je thuis situatie?Een bezoek aan je huisarts is natuurlijk een optie(gewoon doen).Maar zelf onderzoek lijkt mij tenminste op zijn plaats.Sterkte met je onderzoek!Het lijkt ook veel op migraine klachten.Ook dit wordt vaak veroorzaakt door spanning(stress).

Vrgr Hal.
Ps:beste Marion helaas biedt Bruno niet overal een oplossing voor ben ik bang.met alle respect!

geregistreerd op:

7 June 2005

Quote
Ja toch maar eens naar de dokter dan…. Ik denk ook wel dat veel te maken heeft met de slapeloosheid. Daar is het eigenlijk mee begonnen. Misschien is het inderdaad ook wel onbewust iets waar ik mee zit geen idee. Anders zou het niet onbewust zijn natuurlijk ;) Ik heb veel van de symptomen hier al opgezocht maar de oorzaken wijzen verschillende kanten op. Vitamine B12 lijkt me een beetje sterk omdat er met de voeding niks mis mee is (van alles wat en niet teveel) maar het zou natuurlijk kunnen. Een gebroken been is makkelijker uit te leggen ik ben al niet zo van het vage dus …. Maar ik zal de beste man maar eens een bezoekje gaan brengen. Dank jullie voor de reacties in ieder geval. Als ik wat wijzer word dan laat ik het nog weten misschien dat iemand anders er dan iets aan heeft.

Groetjes,
Tomas

geregistreerd op:

31 January 2003

Quote
hai heb je ooit geprobeert eens je bloedsuiker te laten prikken want de verschijnselen die je aangeeft kunnen maken met een te hoog of te laag bloedsuiker. groetjes cynthia

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Koorts, Migraine, Slapeloosheid

Onderwerpen in dit topic

Gebroken been, Koorts, Migraine, Slaap, Slapeloosheid, Vitamine

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl