geregistreerd op:

24 November 2004

Quote
Ik heb een paar dagen geleden blaasontsteking gehad. Dit heb ik niet laten behandelen bij de dokter. Ik dacht dat het vanzelf wel weer over zou gaan. Dat ging het ook. Maar toen kreeg ik opeens pijn in m\\\'n onderrug en later aan de achter/zijkant van mijn rug. Ik had hier erg last van bij het ademhalen. Ik ben naar de dokter gegaan. Die heeft niks onderzocht ofzo. De bacterie zou zijn opgestegen naar mijn nieren. Ik heb antibiotica hiervoor gekregen. Heet dit officieel nierbekkenontsteking? Ik las hier namelijk wat over nierbekkenontsteking, maar de dokter noemde het niet zo. Of zijn het gewoon bacterien die zijn opgestegen?

geregistreerd op:

8 September 2004

Quote
Haii!!!

Het zou kunnen dat de bacteriën nu in je urineleider zitten en niet in je urinebuis. De volgorde is zo: nieren;urineLEIDER;blaas;urineBUIS.

Als je een nierbekkenontsteking hebt, krijg je vaak ook koorts,
Maar of het nou een nierbekkenontsteking is, of dat de bacteriën in je urineleider zitten, weet ik zo niet.
Volgensmij wordt je met een nierbekkenontsteking behoorlijk ziek.

Laat het in ieder geval nooit meer zo ver komen!!! En laat even je urine nakijken als je een blaasontsteking vermoedt!! Het is zo gemakkelijk te behandelen.. het zou zo onnodig zijn als je nieren hierdoor beschadigd raken...

Drink in ieder geval voldoende.....dat kan al helpen..

Ik hoop dat je er wat aan hebt!!

Liefs,
Renate

geregistreerd op:

25 November 2004

Quote
Hoi Suus,
Ja dit zijn inderdaad bacterien die in je nieren zijn gaan zitten. Zelf heb ik dit nu in 15 maanden al 6 keer gehad. De eerste keer ben ik veel te lang doorgelopen met een blaasontsteking, en ben ik pas naar de dokter gegaan toen ik bloed plaste. (Overigens best wel eng als je dat hebt)
Ook is het een fabeltje dat je pas een nierbekkenontsteking hebt als je er koorts bij hebt,......ik heb het alle 6 keren nog geen 1keer gehad. Het hoeft dus niet.
Je kan zelf veel doen om de kans op herhaling te verminderen. Als je wilt weten wat je allemaal kan doen,....reageer dan. Ik zal jou dan weer terug mailen. Wees er snel bij, want op je nieren moet je zuinig zijn toch?
Groetjes Esther.

geregistreerd op:

25 November 2004

Quote
hoi
zover ik weet is dat als je een nierbekkenontsteking heb dan ben je daar goed ziek van zeker heb je dan hoge koorts en die dan heel lang aanhoud en heel veel pijn in je lende streek
toen ik nog jong was 13 jaar heb ik zonder dat ik het wist 4 weken met een blaasontsteking doorgelopen . ik zat nl elke 10min van de dag op het toilet om te plassen maar ik durfte toen niet naar de dokter. na 4 weken storte ik in had hoge koorts en veel rugpijn en plassen ging haast niet meer en de urine was stroperig en donker bruin.
toen heb ik 4 weken met 40 graden koorst op bed gelegen
en vele soorten antibiotica gekregen. was ik voor de meeste immuun ik had er ook te lang mee doorgelopen zijden ze.
gelukkig na 4 weken begon de kuur aan te slaan .
maar ik zeg je loop er asjeblieft niet mee door met een blaasontsteking dit gaat nooit vanzelf over. er zijn goede antibiotica voor te krijgen
ik had er ook spijt van maarja dit was ook het gevolg van ontwetendheid en schaamte
ik weet nu wel beter

gr chaira

geregistreerd op:

11 March 2007

Quote
Het is inderdaad zo dat je helemaal niet perse koorts hoeft te hebben bij blaasontsteking en nierbekkenontsteking.
Ik kamp al 20 jaar met regelmatige blaasontstekingen en heb ook al 4 keer nierbekkenontsteking gehad. Daarbij maar 2 keer met koorts.
De pijn in je hele zij is er altijd wel. en die kan behoorlijk zijn! Ook heb ik er vaak een zeurende pijn in mijn armen bij en heel vermoeid.

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Blaasontsteking, Koorts, Nierbekkenontsteking, Pijn, Rugklachten

Onderwerpen in dit topic

Blaasontsteking, Koorts, Nierbekkenontsteking, Pijn, Rugpijn

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl