geregistreerd op:

24 November 2003

Quote
hey mense,ik kom ook maar ns met n vraagje.
Ik ben 17 en zit in havo5.Kijk,ik heb al sinds voor de herfstvakantie last van allelei vage dingetjes. IK voel me heel vaak flauw,slap,duizelig,en soms heb ik echt het gevoel van nu moet ik echt gaan zitten anders kletter ik om of val ik flauw ofzo. Verder heb ik veel meer haaruitval dan normaal.soms komen de echt bossen uit. Niet zo erg dak kale plekken heb maar iig wel veel dat ik denk van nou das niet helemaal normaal. Ik d8 dat het kwam door de stress en de drukte en dat ik gewoon te weinig slaap kreeg,en misschien omdat ik ook soms te weinig eet. Maar of ik nou meer of minder slaap/eet/doe,ik blijf er last van houden. Laatst was me opgevallen,of tenminste,dat denk ik,dat het juist erger wordt als ik eet.gister had ik bijv een magnum op en toen werd het ff daarna heel erg. Er zit diabetes in de familie maar ik weet niet wat de symptomen allemaal zijn enzow.Ik zal me wel laten testen als het erger wordt of langer aanhoudt,maar misschien komt het iemand bekend voor? Misschien komt het evengoed gewoon door vermoeidheid enzow..maar ik vind het toch best vaag.
caro

geregistreerd op:

24 November 2003

Quote
hai.. wat vervelend voor je dat je je rot voelt. dat haar uitval kan ik niet goed plaatsen, maar ik heb zelf pfeiffer gehad en was toen moe, slap en duizelig. Dus ik dnek dat het in jouw geval heel slim is om snel een afspraak te maken met de huisarts en je gewoon te laten testen op verschillende aandoeningen die met deze klachten te maken hebben. dan weet je het en kan je er wat aan doen. Tip neem in ieder geval veel rust, dus als je lichaam zegt dat je moet slapen doe dat dan ook...
lau

geregistreerd op:

20 June 2003

Quote
Hoi Caro,

Het kan ook zijn dat je vitamine B tekort komt. Hiervoor kan je bij de drogist vitamine B complex halen. Het duutr wel een paar weken voor je er iets van merkt hoor, want als je een tekort hebt moet het natuurlijk wel weer aangevuld worden zeg maar. Ik heb ook erg last van haaruitval en net als bij jou dat je niet kaal word maar wel als je je hand door je haar haalt er een flinke bos haar in je handen zit. Ik heb het vooral als ik mijn haar was dan verlies ik echt veel haren! Ik kreeg hiervoor vitamine B voorgeschreven van de huisarts maar dit hielp niet. Toen heeft ie me bloed nalaten kijken maar ik kom geen vitamine tekort. Dus weet verder ook niet wat ik ermee moet. Maar goed om een lang verhaal kort te maken, als je het niet vertrouwd ga dan naar je huisarts. Sterkte ermee

Groetjes laura

geregistreerd op:

30 June 2003

Quote
Hoi Caro,

Gezien het feit dat er suiker ziekte in de familie zit, is het met jouw klachten niet onverstandig om naar een dokter te gaan. Zelf experimenteren met vitamine lijkt mij niet verstandig. Overigens komen jouw probleempjes ook voor bij over vermoeidheid/overspannenheid. Daarnaast kunnen er een heleboel andere redenen zijn.

bel de dokter, dan weet je in iedergeval wat er aan te doen valt of dat er niets aan de hand is en je het gewoon iets rustiger aan moet doen.

Veel sterkte.
groetjes,

Lees meer op Gezondheidsplein.nl over:

Haaruitval, Stress, Vermoeidheid

Onderwerpen in dit topic

Diabetes, Haaruitval, Overspannenheid, Slaap, Stress, Vermoeidheid, Vitamine

Gerelateerde onderwerpen in het forum


Zoeken op het forum
Dossiers

Dossiers Ziekenhuis.nl