Vaginale afscheiding

 • Sil

  Lauraaaa...

  ik heb eigenlijk een vraag ik heb heel erg last van afscheiding ik weet niet wat ik moet doen ik schaam me er voor om naar de dokter te gaan.
  weet iemand hier een antwoord op?

  Groetjes Laura..

  Reageer
 • Sil

  J.E.

  Hey hoi!
  Heeft de afscheiding ook een andere kleur dan normaal? Heeft het iets met hormonen te maken dat je denkt (pillen of iets anders in die zin)? Wat is VEEL? Geen idee zo in eerste instantie. Is je menstruatiecyclus iets veranderd? Geen jeuk erbij? (zou schimmelinfectie kunnen worden....).
  Als je er niet uitkomt, ga gewoon even naar de dokter. Ik weet het.... niks aan, maar die is er nou eenmaal voor dit soort dingen. En als je je eigen mannelijke dokter niet wilt kun je altijd vragen of je bij een ander terecht kan, omdat je ergens mee zit wat je liever tegen een vrouwelijk arts zegt of in het niet leuke geval... laten zien. Ik heb zelf een vrouwelijke arts, bewust gekozen ivm lichamelijke vrouwelijke dingen hihi.
  Succes
  groetjes

  Reageer
 • Sil

  OLD

  Hoi Lauraaa,
  Ik heb ook altijd veel last van afscheiding, ben er ook voor naar de huisarts geweest en die zei dat het wel mee viel en dat de ene vrouw er gewoon meer last van heeft dan de ander.
  Ik schaam me er ook voor en voor ik ga vrijen neem ik altijd een vaginale douche.
  Maar als het meer is of anders is dan normaal zou ik toch even langs de huisarts gaan want dan kan het een infectie zijn, is even vervelend maar ja dan ben je er zo vanaf.
  Groetjes

  Reageer
Reageren

Alleen je nickname tonen we op de site.

Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

19 + 1 =